Home

/

Over NoomsGalaxy

“De creativiteit is eindeloos zoals de Galaxy

Hi ik ben Naomi! Het gezicht achter NoomsGalaxy. In april 2022 ben ik mijn bedrijf gestart om mijn vaardigheden als UX/UI designer in de praktijk te brengen. Via mijn opleiding leerde ik omgaan met het maken van complexe ontwerpen, maar niet hoe je deze zou kunnen bouwen als een echte website. Daarom heb ik mijn vrije tijd gestoken in het leren van WordPress en alles over het hosten van je website, het reserveren van je domein en het beveiligen van je website.
Sinds februari 2024 ben ik begonnen als UX/UI designer bij CERRIX. Daarnaast werk ik graag als ZZP’er om mensen te kunnen voorzien van een mooie, gebruiksvriendelijke en toffe website voor bedrijven en andere ZZP’ers zoals ik!

Door mijn baan bij CERRIX werk ik voor nu parttime als freelancer en zal daarom niet de snelste zijn met het opleveren van je nieuwe website. Wel kan ik garanderen dat ik mijn uiterste best doe om je te voorzien van een website die bij je past.

Gepersonaliseerde ontwerpen

Als UX/UI-designer vind ik het aller leukste om creatieve en gepersonaliseerde ontwerpen te maken. Ik haal mijn inspiratie uit de gesprekken met mijn klanten en ik kijk om mij heen wat de trends nu zijn en wat natuurlijk het beste werkt voor jouw doelgroep.

Maatwerk Websites

NoomsGalaxy staat niet voor het “standaard” pakket. Elke opdracht wordt specifiek op de wens van de klant afgestemd. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in het omzetten van mijn ontwerpen in de gaafste interactieve websites en dit deel ik graag met jou!.

Gepassioneerd en enthousiast

Ik vind het leuk wat ik doe en doe dit ook met veel passie en enthousiasme. Ik ben er van overtuigt dat dit enthousiasme van beide kanten moet komen om een succesvol project neer te zetten waar we allebei trots op kunnen zijn.

Mijn reis door de Galaxy van het ondernemen

Onzeker wat zou komen, een duik in het diepe, april 2022 startte NoomsGalaxy als een omgeving waar ik mijn creatieve vaardigheden kan inzetten voor anderen. Een eindeloze ruimte van creativiteit en enthousiasme. De eerste websites gingen live in het najaar van 2022. Vlak daarna ben ik samen met Angelique Beekhuizen Counselling en Advies verhuist naar de Sisalbaan 13a. Hier hebben we ons eerste half jaar heel fijn gespendeerd, maar besloten toen toch in juli 2023 te verhuizen naar Area071, waar we nog steeds te vinden zijn op de tweede verdieping, kantoorruimte 2.07.

In juli 2023 is ons grootste project tot nu toe live gegaan, de total rebranding met passende nieuwe website voor CERRIX.

BLOG

Wordpress is nog steeds een van de meest gekozen platformen om je website mee te bouwen en te onderhouden. Het is laagdrempelig en redelijk makkelijk...
Aan de slag met Custom Post Types! Daar staat ‘ie dan, jouw nieuwe website! Een van de eerste dingen waar je mee gaat werken in...

Naomi Beekhuizen

Linkedin icon

Instagram icon

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op en zie wat ik voor je kan betekenen!

06 8114 61 77

info@noomsgalaxy.nl