Home

/

Diensten

/

Websites

/

Website ontwikkelen

Website laten ontwikkelen

Bij NoomsGalaxy geloven we dat het maken van een nieuwe website een wederzijdse samenwerking vereist om tot een succesvol project te komen. Om jou te kunnen voorzien van een buitenaards gave nieuwe website, neem ik jou mee in het ontwikkelingsproces!
  • #Swipe voor redesign

Stap 1

Kennismaking

Om er zeker van te zijn dat we op dezelfde lijn zitten, plannen we altijd een eerste kennismakingsgesprek. Hier praten we over jou, mij, de opdracht en jouw bedrijf of vereniging. Aan de hand van dit gesprek wordt een passende offerte opgemaakt voor jouw specifieke wensen.

Stap 2

Schetsen en concepten

Na ons gesprek zal ik aan de slag gaan met een aantal schetsen en concepten. Soms kan hier ook een moodboard of andere visuele producten bij verbonden zijn, om de look & feel van jouw nieuwe website te bepalen

Stap 3

Ontwerp en prototype

Wij maken vervolgens een ontwerp met een klikbaar prototype. Hierdoor krijg je alvast een beeld bij het ontwerp van jouw uiteindelijke nieuwe website. Hier is ruimte voor feedback en kun je gaan beginnen met het aanleveren van teksten en foto’s.

Stap 4

Development

Woohoo! Jouw website wordt nu toch echt gebouwd. Wij maken jouw website op onze eigen server, zodat je huidige site (als je die hebt) zo lang mogelijk live blijft. In de tussentijd vullen we de site met jouw eigen foto’s en teksten. Je krijgt van ons een link om de site te bekijken

Stap 5

Verhuizing van de site

Wanneer jouw site helemaal af is verhuizen we deze naar jouw gewenste URL. Wij zetten dan het nieuwe ontwerp over op jouw WordPress website. Het is belangrijk dat de gewenste URL een WordPress omgeving en WordPress hosting pakket bevat, voor de beste kwaliteit en beleving.

Stap 6

Geniet van je nieuwe website

Daar is hij dan! Jouw gloednieuwe website. Om er zeker van te zijn dat je weet hoe je jouw nieuwe site moet gebruiken, geven wij een demo in de WordPress omgeving. Voor de rest kan je altijd terecht voor vragen

Onze standaard service

Kennismakingsgesprek

Elk project start met een gratis kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk dat we van elkaar weten met wie we te maken hebben, om je zo goed mogelijk te voorzien van een succesvol project.

Gepersonaliseerd en uniek ontwerp

Elke website heeft een ander doel, andere doelgroep en andere kernwaarden. Wij werken niet met de ‘standaard’. Al onze websites zijn exclusief ontworpen naar jouw wensen.

Website preview in HiFi-prototype

Wij ontwerpen een gedetailleerd prototype met de look & feel voor het nieuwe ontwerp van jouw website, nog voordat deze wordt gebouwd. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk aanpassingen maken en kan jij alvast beginnen met het aanleveren van content.

Feedback

Wij doen dit voor jou, daarom vinden wij het belangrijk dat je de ruimte hebt om feedback te geven op het ontwerp. Bij goedkeuring van het HiFi-prototype, kunnen er geen wijzigingen meer worden gemaakt aan het ontwerp, wel aan de content (foto’s, teksten etc.).

Demo omgeving WordPress

Jouw nieuwe website wordt ontwikkeld in onze demo omgeving op onze server. Als je al een bestaande website hebt, kan deze daarom zo lang mogelijk live blijven staan, tot jouw nieuwe website klaar is voor verhuizing.

Mobile optimalisatie

Al onze websites worden geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoons. Meer dan 90% van de gebruikers die jouw website voor het eerst bekijken, bekijken deze op een telefoon. Daarom bieden wij standaard mobiele optimalisatie aan.

Inspiratie? Bekijk onze projecten

Julia begint steeds meer haar weg te vinden in de politieke wereld als journaliste. Daarnaast vindt ze het ook leuk...

Woonboulevard de Baanderij Leiderdorp had een website waar niet veel mee gedaan werd. De site wordt niet regelmatig geupdatet

Naomi Beekhuizen

Linkedin icon

Instagram icon

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op en zie wat ik voor je kan betekenen!

06 8114 61 77

info@noomsgalaxy.nl