Living Wall Pictures

Case beschrijving

In opdracht van Duodor Websites hebben we een exclusief ontwerp gemaakt voor de toekomstige website van Living Wall Pictures, inclusief branding en logo. Living Wall Pictures biedt verschillende muur decoraties aan met een 3 dimensionale draai. Met behulp van trouwe resellers worden de producten op diverse websites aangeboden. Om de producten met kwaliteit en luxe neer te kunnen zetten, hebben ze ons gevraagd om te helpen met het ontwerp van de website, om een knallende start te geven aan Living Wall Pictures.

Briefing

Het op te leveren product is een high fidelity prototype, met custom branding en een bijpassend logo. De website heeft de uitstraling van een portfolio site. De producten worden namelijk aangeboden op de websites van de resellers. Op de website moet informatie te vinden zijn over de resellers en partners, het bedrijf zelf en de producten die er worden verkocht. De tijdspanne van het project was gepland voor 4 weken.

Uitstraling

Een belangrijke kernwaarde die Duodor Websites nadrukkelijk heeft benoemd is het ‘wow’ effect. Dit effect willen we terug brengen door gebruik te maken van parallax scrolling elementen. Andere kernwaarden zijn luxe, kwaliteit, innovatie en een nieuwe dimensie geven aan woon- en leefruimtes. De lichte uitstraling in de huisstijl zorgt er voor dat de producten meer tot zijn recht komen. Er zijn veel verschillende soorten ontwerpen en kleuren voor de Living Wall Pictures, daarom is het belangrijk om niet te veel uitgesproken kleuren te gebruiken in de huisstijl van de site. Met behulp van LWP trotse resellers worden de producten nu op verschillende sites aangeboden.

Afronding en oplevering

Het eerste product wat werd opgeleverd was het logo. Hier is door middel van verschillende feedback momenten een passend ontwerp voor ontstaan. Daarna werd er een voorstel gedaan voor de huisstijl van Living Wall Pictures. Dit voorstel is vrij snel geaccepteerd, waardoor we snel verder konden met het ontwerp van de website. Na een maand van intensieve samenwerking is het ontwerp opgeleverd voor development bij Duodor Websites. Duodor is erg tevreden over het opgeleverde product en de samenwerking.

Wil jij ook zo’n toffe website?

Neem dan contact met ons op! We’re happy to help 🙂