Web Design

NoomsGalaxy verzorgt jouw volledige design en development van jouw website. Doordat wij gespecialiseerd zijn in user interface en user experience design, kunnen wij jou het beste helpen om jouw website aan te laten sluiten bij jouw wensen en de behoeften van jouw doelgroep.
Onze websites worden voornamelijk ontwikkeld met wordpress, maar in overleg kunnen we een passende manier voor jou vinden.

Kennismakingsgesprek

Voorafgaande aan het project maken we eerst een afspraak met je om alle details te bespreken en een passende offerte op te stellen.
Ook is het voor ons net zo belangrijk als voor jou om te weten met wie je samen gaat werken. Daarom nodigen we je graag uit voor een lekkere kop koffie of thee.

Documentatie

Om het project zo goed mogelijk aan te sluiten aan de behoeften van de doelgroep en de kernwaarden van jouw bedrijf, wordt door ons zorgvuldig onderzoek gedaan. 
NoomsGalaxy geeft jou standaard een geheel persoonlijke styling, die speciaal voor jou is ontworpen. Dit geeft jou een voorsprong ten opzichte van je concurrentie.

Ontwerp fase

Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp van de website (inclusief huisstijl).
Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van de teksten en foto’s.

Development

Het ontwerp wordt over gezet in een staging of in een live omgeving voor jouw website. Websites bij NoomsGalaxy worden standaard ontwikkeld in WordPress. Voor andere mogelijkheden kan er vrijblijvend contact worden opgenomen.

Live integratie

NoomsGalaxy zet de website voor jou live in jouw eigen wordpress omgeving. Tijdens de live integratie komt de oude website tijdelijk offline en wordt vervangen door de nieuw ontworpen website van NoomsGalaxy.

Mobile first methode

Tegenwoordig bekijkt meer dan 90% van alle website gebruikers (eerst) de mobiele versie van de website. Dit betekend dat jouw website in eerste instantie het meest gebruiksvriendelijk moet zijn op de mobiele telefoon. Mobile first, dit is een methode die veel omarmd wordt bij designers en developers. Het houdt in dat je in eerste instantie de mobiele website optimaliseert en daarna pas op andere scherm groottes.

NoomsGalaxy is gespecialiseerd in de mobile first methode en gebruikt deze ook om jouw website volledig gebruiksvriendelijk te maken.

Voorbeeld van een professionele illustratie die ik heb gemaakt. In de afbeelding zie je een jongen met blond haar, een groene jas en een paarse trui. De jongen is afkomstig van een Japanse cartoon.

Wordpress development

Bij al onze web diensten werken wij met WordPress, omdat we hier gerichter voor jou kunnen ontwerpen en jij zelf in controle kan blijven van jouw website.

Blogposts, projecten en andere CMS functies zijn zeer makkelijk te gebruiken in WordPress. Je kunt er voor kiezen dat wij een geheel persoonlijke styling meegeven aan deze elementen, waardoor je een uniekere ervaring kan bieden aan jouw gebruikers.

Persoonlijke styling die opvalt

In het gigantische world wide web kan het lastig zijn jouw website op te laten vallen tussen al die verschillende keuzes voor jouw gebruiker. Een duidelijke herkenbare huisstijl zorgt er voor dat je naamsbekendheid groeit. Denk bijvoorbeeld aan CoolBlue, overal komt duidelijk de werknemer in blauwe jas met coolblue logo terug in het ontwerp. Bol.com gebruikt daarentegen een duidelijke typografie in combinatie met een gekozen kleurenpalette die afwijkt van het dominante blauw. De typografie in combinatie met de accent kleuren dragen de huisstijl.

April 2022