Digitale Illustraties

Bij NoomsGalaxy maken wij professionele illustraties. Dit kunnen realistische portretten zijn, maar ook grafische illustraties, voor onder andere posters en banners. Je kunt een commission inschieten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.
Twee illustraties van karakters in bekende series.

Soorten illustraties

Er zijn verschillende opties voor digitale illustraties. Om er voor te zorgen dat jouw digitale illustratie volledig aansluit bij jouw wensen, wordt er eerst aangeraden een kennismakingsgesprek te doen, voordat er een prijs wordt bepaald.

 Een cirkel getekend als lineart illustratie.

Lineart tekening

Illustratie gemaakt met alleen een uitlijning. Deze stijl past bij een clean en industrieel ontwerp.

Een cirkel getekend als flat color illustratie.

Flat color tekening

Kan in combinatie met lineart. Het ontwerp bevat vlakke kleuren zonder schaduw of belichting.

Een cirkel getekend als full color illustratie. Deze illustratie heeft schaduw werking en highlights om een extra levendig effect te krijgen.

Full color tekening

Illustratie komt standaard met vlakke kleuren, hierbij krijg je een volledige render van jouw ontwerp. Schaduw, belichting, accenten etc. Kan ook in combinatie met Lineart.

Onze Illustraties

De illustraties hier onder zijn op basis van pixel bestanden. Het is ook mogelijk om illustraties te bestellen op vector basis. Hiermee kun je hele scherpe afbeeldingen laten printen op textiel, flyers, postkaartjes en banners.

Illustratie van een kleine jonge van ongeveer 7 jaar oud.
Illustratie van een fictief karakter uit de serie Boruto: Naruto next generations.
Zelfportret van de eigenaar van NoomsGalaxy.