ProducTies van Kesteren

Case beschrijving

Ties is een ondernemer gespecialiseerd in stemacteren. Hij had alleen nog geen passende website om zichzelf te kunnen verkopen. NoomsGalaxy heeft voor hem een nieuw logo met huisstijl bedacht en hierbij een nieuwe website ontworpen in WordPress.

Onboarding

Eerst hebben we een goed kennismakingsgesprek gehad van ongeveer twee uur. Voor de kleurbepaling van Ties zijn nieuwe website, hebben we gekeken naar een ‘color psychology’ sheet en zijn we gaan kijken welke kleuren bij Ties zijn persoonlijkheid past. De kleuren waar we op uit zijn gekomen is geel en blauw. Nu was het een uitdaging om deze twee kleuren in een huisstijl te verwerken, aangezien dit beide primaire kleuren zijn en we niet een al te schreeuwende uitstraling wilde creeren. Ondertussen ben ik begonnen met het illustreren van zijn logo. Een logo waar zijn passie voor stemacteren en radio uit voort zou komen.

Methodiek

Om de nieuwe huisstijl vast te leggen heeft Noomsgalaxy een styletile ontworpen, zodat hij kon beslissen of hij akkoord gaat met de gekozen lettertypen en de kleuren. Hij was erg enthousiast, dus toen zijn we begonnen met ontwerpen. We hadden tijdens de onboarding al afgesproken dat hij een one-pager zou krijgen, met losse blog pagina’s waar mensen zijn blog posts kunnen lezen. Deze oplossing is snel en efficient, want mensen kunnen van boven naar beneden scrollen en toch alle informatie krijgen die op de website te vinden is. Vervolgens heb ik een hifi-prototype uitgewerkt en deze aan hem gepresenteerd. Nadat hij enthousiast akkoord had gegeven hebben we een WordPress omgeving geopend op zijn domeinnaam en hebben we hier live de website in gebouwd.

Aandacht voor detail

In de website is er extra accent gelegd op animaties in de content. Als de gebruiker naar beneden scrolt komen de elementen vloeiend in beeld verschijnen. De website is in september gepubliceerd, waarna Ties binnen 24u al zijn eerste klant heeft gescoord. Later vertelde hij dat hij steeds meer complimenten en enthousiaste reacties krijgt op de site.

Wil jij ook zo’n toffe website?

Neem dan contact met ons op! We’re happy to help 🙂