Angelique Beekhuizen Counselling en Advies

Case beschrijving

Angelique had de stap genomen om zich opnieuw in het ondernemerschap te verdiepen als Counsellor voor Angelique Beekhuizen Counselling en Advies. Hierbij hoort uiteraard een nieuw logo met bijpassende huisstijl. We hebben voor haar de website ontworpen en gebouwd met HTML, CSS, Javascript/JQuery.

De boodschap

Zelf vond ze het nog lastig om te bedenken in het begin wat ze allemaal op haar website wou zetten. Wel wist ze wat voor sfeer ze mee wou geven. Een van de belangrijkste dingen is dat rouw en verlies, niet altijd iets te maken heeft met de dood. Je kan rouwen wanneer je geen contact meer hebt met iemand, je baan bent verloren of een moeilijke tijd door gaat.

Vertrouwd, serieus, veilig

We zijn begonnen met het bepalen van de kleuren. Angelique haar vorige bedrijf had voornamelijk de kleur paars, maar om deze kleur als hoofd accent kleur te gebruiken, zou niet de sfeer weergeven die zij graag zou willen. Daarom hebben we het paars als accent gebruikt. Paars is een kleur die laat zien dat ze iedereen accepteert en niet zal oordelen, het moet een veilige plek zijn voor iedereen.

Het ontwerp en de uitwerking

Het bedenken van de content en het ontwerpen van de website verliep gestroomlijnd. Het was nog wel een uitdaging om bruin te verwerken in de website zonder de site een ouderlijke uitstraling te geven. Om het te compenseren hebben we veel gebruik van witruimte en zwarte leesteksten. Voor de fotografie was het idee dat NoomsGalaxy allemaal persoonlijke illustraties maakt, maar doordat de website vrij snel online moest hebben we besloten om niet alle afbeeldingen getekend te hebben tijdens de release.
Het ontwerp heeft NoomsGalaxy persoonlijk gecodeerd, in plaats van WordPress. Dit is gedaan volgens de mobile first methode, waardoor de website op default altijd werkt op mobiel. De website is uiteindelijk eind november gereleased. Nu is Angelique Beekhuizen Counselling en Advies volledig operationeel online.

Wil jij ook zo’n toffe website?

Neem dan contact met ons op! We’re happy to help 🙂