About me

 

Hi ik ben Naomi! Op het moment zit ik in mijn vierde jaar van mijn studie Communication and multimedia design (CMD) op de Haagse Hogeschool. Ik ben sinds april 2022 begonnen met mijn eigen bedrijf, omdat ik mijn passie en creativiteit wil inzetten voor jullie. Mijn interessegebied is heel divers en uitgebreid, hieruit is NoomsGalaxy ontstaan. Want mijn creativiteit en leergierigheid is eindeloos, zoals de galaxy.

Voorbeeld van een professionele illustratie die ik heb gemaakt. In de afbeelding zie je een jongen met blond haar, een groene jas en een paarse trui. De jongen is afkomstig van een Japanse cartoon.

Waar mijn galaxy is begonnen

Al zo lang ik mij kan herinneren maak ik illustraties van de dingen die ik zie en mij fascineren. In 2016 ben ik een instagram account begonnen voor al mijn tekeningen. Hier heb ik diverse mensen al blij mogen maken met een persoonlijke illustratie.
In 2019 ben ik begonnen met mijn opleiding Communication en Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Hier ben ik opgeleid tot user experience en user interface designer. Hier ontdekte ik dat ik heel veel interesses heb, zo vind ik het heel leuk om te designen, maar coderen vind ik ook erg interessant. Tijdens mijn derdejaars stage bij e-Matcher in 2021-2022 heb ik de mogelijkheid gekregen om meer te leren over sales/marketing en wordpress development. Na mijn stage heb ik de stap genomen om mijn bedrijf te beginnen, zodat ik mijn enthousiasme en passie kan delen met jullie.